Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g44g248kcal2.9g25.3g1.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl11g40kcal0.2g0.3g4.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g55g67kcal1.8g2.1g5.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g33g11kcal0.3g1.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g741kcal10.4g60.2g23.6g2.4g
Valittu annoskoko156g370kcal5.2g30.1g11.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g185kcal2.6g15.1g5.9g0.6g
Arvot/100g100g237kcal3.3g19.3g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418