Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali48g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g1.6g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puuroriisi4.8g17kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%29g37kcal6g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g152kcal14.2g11.6g5.2g2.4g
Valittu annoskoko156g76kcal7.1g5.8g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal3.6g2.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432