Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 12g39kcal3g5.6g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Herne, pakaste (rainbow)25g21kcal1.5g3.7g0g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g6.1g9kcal1.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g199kcal12.4g23.6g5.2g5.2g
Valittu annoskoko156g100kcal6.2g11.8g2.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal3.1g5.9g1.3g1.3g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520