Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli58g99kcal7.6g1.5g7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g33g14kcal3.2g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g9g6kcal0.3g0g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g23g97kcal19.1g1.6g1.4g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.7g1.2kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 1.2g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)14g49kcal2g7.8g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g702kcal64.6g23g41.8g3.4g
Valittu annoskoko156g351kcal32.3g11.5g20.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g176kcal16.2g5.8g10.5g0.9g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915