Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore30g3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Sipuli, kokonainen 50g4.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu61g25kcal0.1g5.7g0.1g1.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)61g37kcal2.1g2.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g131kcal5g18.2g4.4g2.6g
Valittu annoskoko156g66kcal2.5g9.1g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal1.3g4.6g1.1g0.7g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.8g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500