Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman23g40kcal2.8g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 8.8g5.6kcal0g1g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g119kcal6.4g7g4.6g2g
Valittu annoskoko156g60kcal3.2g3.5g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal1.6g1.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g38kcal2g2.2g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512