Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g72g84kcal2g2.9g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)36g59kcal9g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g541kcal33g47.4g23.8g2g
Valittu annoskoko156g271kcal16.5g23.7g11.9g1g
Annoskoko puolitettuna78g135kcal8.3g11.9g6g0.5g
Arvot/100g100g173kcal10.6g15.2g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781