Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g77g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g31g37kcal1g1.4g3.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g178kcal4.4g13.4g11.4g5.4g
Valittu annoskoko156g89kcal2.2g6.7g5.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal1.1g3.4g2.9g1.4g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208