Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g95g38kcal4.8g4.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g111kcal3.8g22.5g0.7g1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g16g23kcal2g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.4g4.1kcal0.6g0.4g0g0g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g450kcal22.4g55.2g15.8g2g
Valittu annoskoko156g225kcal11.2g27.6g7.9g1g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal5.6g13.8g4g0.5g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.7g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675