Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Bataatti, kuorittu 52g42kcal0.8g8.8g0g1.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 29g7.6kcal0.9g0.9g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki14g9kcal1.9g0.3g0g0g
Polar-juusto 15%11g28kcal3.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g309kcal28g21g11.4g3.6g
Valittu annoskoko156g154kcal14g10.5g5.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal7g5.3g2.9g0.9g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814