Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 32g104kcal8.6g0g7.7g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g40g14kcal0.6g2.9g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 61g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Palsternakka 4.8g3.1kcal0g0.6g0g0.2g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g272kcal19.4g11.6g16g1.6g
Valittu annoskoko156g136kcal9.7g5.8g8g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal4.9g2.9g4g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929