Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 30g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Porkkana 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%19g33kcal1.9g1.4g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g116kcal5.2g12.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko156g58kcal2.6g6.2g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal1.3g3.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.7g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849