Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 107g179kcal23.2g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen24g171kcal0g0g18.9g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g708kcal46.8g1.8g57g0.6g
Valittu annoskoko156g354kcal23.4g0.9g28.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g177kcal11.7g0.5g14.3g0.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037