Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g17.9g0.3g0.9g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen47g66kcal9g0g3.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g39g14kcal0.4g2.5g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g20g71kcal5.5g0.4g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g506kcal35.8g42g21.2g2g
Valittu annoskoko156g253kcal17.9g21g10.6g1g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal9g10.5g5.3g0.5g
Arvot/100g100g162kcal11.5g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418