Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 74g106kcal13.1g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 23g10kcal0.1g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g294kcal27g5.8g16.4g1.6g
Valittu annoskoko156g147kcal13.5g2.9g8.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal6.8g1.5g4.1g0.4g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282