Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)35g39kcal8.1g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g48g159kcal7.7g29.8g1g2.9g
Arkirae (Valio), annos 100g19g13kcal2.3g0.7g0.2g0g
Ketsuppi 7.4g6.7kcal0.1g1.4g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)22g5.7kcal0.7g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g497kcal42g66g6.6g6.2g
Valittu annoskoko156g249kcal21g33g3.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal10.5g16.5g1.7g1.6g
Arvot/100g100g159kcal13.4g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441