Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka26g25kcal4.4g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.2g2kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g21g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.6g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g5.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.2g25kcal1g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g149kcal12.2g10g6g1.4g
Valittu annoskoko156g74kcal6.1g5g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal3.1g2.5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g3.2g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749