Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g13g43kcal1.1g9.1g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa32g5.4kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)7.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 32g33kcal1.1g5.7g0.3g0.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)47g17kcal0.5g3.3g0.2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)13g23kcal2.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g247kcal11.8g39g3.8g6g
Valittu annoskoko156g124kcal5.9g19.5g1.9g3g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal3g9.8g1g1.5g
Arvot/100g100g79kcal3.8g12.5g1.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349