Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g38g45kcal7.2g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki19g16kcal0.3g0.8g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g182kcal17.6g9.2g8.4g4.4g
Valittu annoskoko156g91kcal8.8g4.6g4.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal4.4g2.3g2.1g1.1g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935