Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 21g16kcal3.7g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g53g34kcal0.9g6.4g0g0g
Palsternakka 11g6.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kalaliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g120kcal9.6g16g0.4g1g
Valittu annoskoko156g60kcal4.8g8g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal2.4g4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g39kcal3.1g5.1g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075