Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 118g28kcal2.1g2.6g0.4g2.7g
Sipuli 28g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g2.8g8.6kcal0.2g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g152kcal6g12.8g6.8g6.6g
Valittu annoskoko156g76kcal3g6.4g3.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal1.5g3.2g1.7g1.7g
Arvot/100g100g49kcal1.9g4.1g2.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664