Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 6.6g10kcal0.2g2.1g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 50g68kcal11g0g2.7g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g17g5.8kcal0.3g1.1g0g0.5g
Selleri, annos 50g6.6g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paprika, punainen10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g206kcal24.4g13.8g5.6g3.8g
Valittu annoskoko156g103kcal12.2g6.9g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal6.1g3.5g1.4g1g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612