Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g15g52kcal7.8g4.5g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g93g25kcal1.2g3.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g200kcal18.8g19g4.2g2.6g
Valittu annoskoko156g100kcal9.4g9.5g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal4.7g4.8g1.1g0.7g
Arvot/100g100g64kcal6g6.1g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630