Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow6.3g23kcal0.9g4.5g0.2g0.2g
Kesäkurpitsa46g7.9kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk27g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g6.6g10kcal1.2g0g0.6g0g
Broilerijauheliha, annos 100g27g28kcal6.1g0g2.6g0g
Maizena maissitärkkelys1.3g4.6kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g192kcal19.8g21g7.6g2.4g
Valittu annoskoko156g96kcal9.9g10.5g3.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal5g5.3g1.9g0.6g
Arvot/100g100g61kcal6.3g6.7g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057