Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g86kcal0.1g0g9.6g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.4g0g0g
Munan keltuainen2.8g7.9kcal0.4g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g7.9g29kcal1.1g4.4g0.1g0.8g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g63g22kcal0.1g4.5g0.2g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g16g13kcal0.4g0.6g0.9g0g
Smetana12g46kcal0.2g0.3g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1g0g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g678kcal10.2g75g35.2g5g
Valittu annoskoko156g339kcal5.1g37.5g17.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g170kcal2.6g18.8g8.8g1.3g
Arvot/100g100g217kcal3.3g24g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946