Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g52g89kcal10.4g0g5.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 21g37kcal0.4g0.6g3.5g0g
Emmental juustoraaste valio10g41kcal3g0g3.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)35g14kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g373kcal28.8g8.2g24.4g1.6g
Valittu annoskoko156g187kcal14.4g4.1g12.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal7.2g2.1g6.1g0.4g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768