Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g73g407kcal7g23.2g29.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g28g95kcal0.6g0.8g9.8g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g56g335kcal11.7g3.9g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1673kcal38.6g55.8g140.4g0g
Valittu annoskoko156g837kcal19.3g27.9g70.2g0g
Annoskoko puolitettuna78g418kcal9.7g14g35.1g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104