Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen68g18kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti22g63kcal0.8g1.3g6.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g74kcal8.5g0g4.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 18g41kcal2.9g0.1g3.2g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio2.9g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g406kcal27.2g9g29.2g2.8g
Valittu annoskoko156g203kcal13.6g4.5g14.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g102kcal6.8g2.3g7.3g0.7g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317