Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g71g85kcal10.6g5g2.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g35g23kcal5.2g0g0.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g38g61kcal0.8g1.5g5.8g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)2.9g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g376kcal33.4g14g19.6g0.4g
Valittu annoskoko156g188kcal16.7g7g9.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g94kcal8.4g3.5g4.9g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.5g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179