Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g13g113kcal0g0g12.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.6g33kcal0g0g3.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.8g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Grahamjauho 13g41kcal1.3g7.6g0.3g1.2g
Neljänviljanhiutale 3.4g11kcal0.3g2g0.1g0.4g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g14g59kcal0.4g12.9g0.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 51g14kcal1.7g1.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g11g64kcal0.7g6.5g0.5g0g
Raparperi 34g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g750kcal10.8g75.2g36.4g4.2g
Valittu annoskoko156g375kcal5.4g37.6g18.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g188kcal2.7g18.8g9.1g1.1g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044