Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu59g24kcal0.1g5.5g0.1g1.1g
Raparperi 39g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g49g190kcal0g47.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g455kcal0.8g111g0.2g3.2g
Valittu annoskoko156g228kcal0.4g55.5g0.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal0.2g27.8g0.1g0.8g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970