Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g44g153kcal0.1g37g0.1g1.4g
Kananmuna kuoreton44g62kcal5.2g0g4.4g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g16g118kcal0g0g13.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g11g6.5kcal1g0.6g0.1g8g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, fazer3.3g11kcal0.8g0.4g0.7g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 16g20kcal0.7g0.7g1.6g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 1.5g3.3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g909kcal15.8g118.8g40g18.8g
Valittu annoskoko156g455kcal7.9g59.4g20g9.4g
Annoskoko puolitettuna78g227kcal4g29.7g10g4.7g
Arvot/100g100g291kcal5.1g38g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323