JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g99g30kcal1g6g0.2g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g40g36kcal2g6g0.4g0.2g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Basilika, tuore 1.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.7g2.2kcal0g0.3g0.1g0.2g
Timjami 1.7g4.7kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g193kcal7.6g35.6g1.6g2.4g
Valittu annoskoko156g97kcal3.8g17.8g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal1.9g8.9g0.4g0.6g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382