Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper22g35kcal2.4g2.8g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Punajuuri 22g8.4kcal0.2g1.5g0g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 18g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g36g76kcal1.1g2.3g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g317kcal9.6g28.4g17g3.6g
Valittu annoskoko156g158kcal4.8g14.2g8.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal2.4g7.1g4.3g0.9g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492