Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 65g25kcal0.6g4.5g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.5kcal0.2g1.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 18g58kcal4.8g0g4.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 27g37kcal0.7g8.1g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g18g45kcal3.4g0g4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g18g22kcal0.6g0.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g385kcal20.6g29.2g20.6g3.8g
Valittu annoskoko156g192kcal10.3g14.6g10.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal5.2g7.3g5.2g1g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.3g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059