Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 111g712kcal15.6g3.8g67.4g19.3g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g7.4g16kcal0.3g3.6g0.1g2.9g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g24g73kcal0g18.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1602kcal31.8g51.2g135g44.4g
Valittu annoskoko156g801kcal15.9g25.6g67.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna78g400kcal8g12.8g33.8g11.1g
Arvot/100g100g512kcal10.2g16.4g43.2g14.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195