Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 55g61kcal12g0g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.9g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g26kcal0.6g5.4g0.1g0.3g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g337kcal27g20.2g15.6g3.2g
Valittu annoskoko156g168kcal13.5g10.1g7.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal6.8g5.1g3.9g0.8g
Arvot/100g100g108kcal8.6g6.5g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395