Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%26g16kcal0.3g0.7g1.3g0g
Poronliha 20g25kcal4.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g268kcal16.4g7.6g18.6g0.4g
Valittu annoskoko156g134kcal8.2g3.8g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal4.1g1.9g4.7g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.4g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283