Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 79g13kcal0.6g1.6g0.1g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Nokkonen 3.2g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g16g2.7kcal0.3g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g97kcal3g7.6g5.4g5g
Valittu annoskoko156g49kcal1.5g3.8g2.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g24kcal0.8g1.9g1.4g1.3g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738