Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g2.4g19kcal0g0g2.1g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g79g26kcal1.2g3.8g0.3g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g30g33kcal7.8g0g0.3g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g43g73kcal3.3g2.2g5.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g307kcal25g12.6g16.6g2.4g
Valittu annoskoko156g153kcal12.5g6.3g8.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal6.3g3.2g4.2g0.6g
Arvot/100g100g98kcal8g4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985