Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g100g189kcal17.9g0g12.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g404kcal36.4g5g26g0.4g
Valittu annoskoko156g202kcal18.2g2.5g13g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal9.1g1.3g6.5g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215