Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 21g6.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 6.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g10g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 15g2.5kcal0.3g0g0g0.4g
Pekoni rasvainen 9g34kcal1.1g0g3.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g147kcal6.4g7.2g9.8g2.6g
Valittu annoskoko156g74kcal3.2g3.6g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal1.6g1.8g2.5g0.7g
Arvot/100g100g47kcal2g2.3g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208