Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 74g22kcal0.4g3.9g0.1g1.4g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras15g47kcal2g8.6g0.5g1.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g22g22kcal2g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g188kcal9g32.2g1.2g5.4g
Valittu annoskoko156g94kcal4.5g16.1g0.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal2.3g8.1g0.3g1.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374