TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen28g38kcal5.3g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g14g21kcal2.2g0.6g1.1g0g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 104g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g202kcal16.6g7.4g11.2g2.2g
Valittu annoskoko156g101kcal8.3g3.7g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal4.2g1.9g2.8g0.6g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546