Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g22g72kcal2.4g14.3g0.4g1.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g31g26kcal0.3g5.7g0.1g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g52g18kcal0.1g3.7g0.2g0.9g
Marja keskiarvo 52g25kcal0.4g3.7g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g282kcal6.4g54.8g2g9.2g
Valittu annoskoko156g141kcal3.2g27.4g1g4.6g
Annoskoko puolitettuna78g70kcal1.6g13.7g0.5g2.3g
Arvot/100g100g90kcal2g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483