Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2.1g14.1g0.2g0.7g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise12g35kcal0.4g0.3g3.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 12g11kcal0.4g0.5g0.7g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)9g21kcal1.2g0g1.7g0g
Kevytkerma37g45kcal1.2g1.7g3.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]6.2g21kcal1.7g0g1.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g516kcal23.8g35.4g30g2.2g
Valittu annoskoko156g258kcal11.9g17.7g15g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal6g8.9g7.5g0.6g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.3g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734