Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g127g30kcal1.5g4.3g0.3g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g21g154kcal0.2g0.2g16.9g0g
Hunaja 8.4g28kcal0g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g425kcal3.4g22.6g34.4g5.4g
Valittu annoskoko156g212kcal1.7g11.3g17.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal0.9g5.7g8.6g1.4g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357