Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 65g16kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.1g14kcal1g0g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g126kcal6.8g4g8.2g3.2g
Valittu annoskoko156g63kcal3.4g2g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal1.7g1g2.1g0.8g
Arvot/100g100g40kcal2.2g1.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532