Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore89g25kcal0.5g5g0.2g2.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.3g0g2.6g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g22g8.7kcal0.7g0.7g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g36kcal0.6g0.6g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g231kcal10.4g12.6g14.6g4.4g
Valittu annoskoko156g115kcal5.2g6.3g7.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g58kcal2.6g3.2g3.7g1.1g
Arvot/100g100g74kcal3.3g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727