Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g66g111kcal13.1g0g6.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g33g8.2kcal0.5g1.5g0.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g33g14kcal0.8g2g0.1g0.6g
Pirkka kermajuusto 17%5.2g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)20g14kcal2.4g0.7g0.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g331kcal36.8g8.6g16.4g1.2g
Valittu annoskoko156g166kcal18.4g4.3g8.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal9.2g2.2g4.1g0.3g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936